Κυριακή 13 Μαΐου 2012

100% Made in Italy: Άρωμα Ιταλίας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.


Το Φεστιβάλ 100% Made in Italy θέλει να παρουσιάσει σε μια κοινή πλατφόρμα το “Made in Italy” στην Ελλάδα μέσα από την παρουσίαση και προβολή των ελληνικών εταιρειών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Το Φεστιβάλ πλαισιώνεται με στοχευμένα πολιτιστικά δρώμενα, οινογαστρονομική γευσιγνωσία και πολλές εκπλήξεις που θα ταξιδέψουν νοερά τους Έλληνες επισκέπτες στη γειτονική χώρα. 
 
Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας διοργανώνει στις 25, 26 και 27 Μαΐου 2012 φεστιβάλ με τίτλο “100% Made in Italy”. Επιχειρηματικές ευκαιρίες, τοπικά προϊόντα, μουσική και χορός, τέχνη, γεύσεις και χρώματα Ιταλίας περιμένουν το ελληνικό κοινό στην Αίθουσα “Κωνσταντίνος Καβάφης”, (Κτίριο Δ7) , στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάκλ είναι από 25 έως 27 Μαΐου 2012 και οι ώρες λειτουργίας του 12:00 – 00:00.

Το Φεστιβάλ 100% Made in Italy θέλει να παρουσιάσει σε μια κοινή πλατφόρμα το “Made in Italy” στην Ελλάδα μέσα από την παρουσίαση και προβολή των ελληνικών εταιρειών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες, με απώτερο στόχο την τόνωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού.

Το Φεστιβάλ πλαισιώνεται με στoχευμένα πολιτιστικά δρώμενα, οινογαστρονομική γευσιγνωσία και πολλές εκπλήξεις που θα ταξιδέψουν νοερά τους Έλληνες επισκέπτες στη γειτονική χώρα.