Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μαθαίνουμε ιταλικά και κερδίζουμε χρόνο.


Με τα online μαθήματα δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιον άλλο χώρο διδασκαλίας, στο φροντιστήριο, ας πούμε, ή στο σπίτι του καθηγητή. Η "τάξη" μας είναι ο υπολογιστής μας και είμαστε σε ζωντανή σύνδεση με τον καθηγητή μας, σα να ήταν δίπλα μας. Ούτε χρειάζεται να ετοιμαστείτε εσείς και να προετοιμάστε τον δικό σας χώρο για να έρθει ο καθηγητής σε εσάς. Ο χρόνος που θέλουμε για να ετοιμαστούμε και να μετακινηθούμε είναι πολύτιμος. Είναι μεγάλο όφελος το να μπορείτε να κάνετε το μάθημα στο σπίτι, φορώντας π.χ. τις πιτζάμες σας. 

Κάνετε μάθημα όπως είστε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ο υπολογιστής σας!

Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά ακριβώς, όχι 50λεπτα ή 45λεπτα, δεν χάνουμε χρόνο από το μάθημά μας. Επιλέγετε εσείς την διάρκεια του μαθήματος: μπορεί να θέλετε να κάνετε μάθημα μισής ώρας ή για μιάμιση ώρα, για παράδειγμα. Το ωράριό μας είναι εύλικτο και μπορούμε να το αναπροσαρμόζουμε στο δικό σας πρόγραμμα.  

Όσοι δεν έχετε καθόλου χρόνο για μελέτη στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο No homework. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να μάθετε να μιλάτε, να γράφετε και να καταλαβαίνετε τα ιταλικά χωρίς εργασίες και διάβασμα στο σπίτι, αφού όλη η διαδικασία της εκμάθησης και της αξιολόγησης γίνεται κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Δοκιμάστε ένα μάθημα δωρεάν και δείτε το στην πράξη!
Απλά στείλτε μου ένα e-mail στο info@italianonline.gr για να κανονίσουμε την ημέρα και την ώρα.